Kinder- en jongerenkoor Tzjill

"Vereniging Jongerenkoor Tzjill" is onze officiële naam en we zijn gestart op 9 januari 2014. We bestaan uit twee koren; een kinderkoor genaamd Tzjill-kidz en een jongerenkoor Tzjill voor jongeren vanaf groep 8 van de basisschool.

De koren staan onder professionele leiding van dirigente Janine Waardenburg

We streven er naar om met veel plezier een zo hoog mogelijke kwaliteit te halen. De doelstelling van de koren is om met ondersteuning van een professionele dirigente het muzikale talent te ontwikkelen. Denk daarbij aan het werken aan meerstemmigheid,stemvorming, het bereik, het leren noten lezen etc. Onze dirigente kan zelf prachtig zingen, zoals je ook op haar website kunt horen. Ze gaat als repertoire aan de gang met popmuziek, maar ook met musical en zelfs een vleugje klassiek in combinatie met moderne muziek.

We repeteren in een zaal van het Multi Functionele Centrum "De Pluk" in Geldermalsen. 

Op deze website kun je alle informatie vinden over de koren. Boven aan deze bladzijde vind je rechtsbovenaan de overige pagina's met meer informatie over o.a.de koren en de repetitietijden.

We hopen dat je, na het lezen van alle informatie, enthousiast bent geworden en we je in het nieuwe seizoen in MFC
De Pluk mogen ontmoeten.
 

Heb je via je school onze flyer gekregen of de poster gezien, stuur dan even een mailtje naar tzjill2014@gmail.com of stuur een appje naar 06-44405947 en dan krijg je van ons een uitnodiging voor de eerste repetitie op vrijdag 25 augustus 2017!!